ثبت سفارش آنلاین

گلوتن در آرد چیست؟
محصولات سبوس خرمن | گلوتن در آرد چیست؟
تاریخ ثبت خبر / مقاله :
۱۳۹۸/۵/۲۸
توضیحات محصول :

گلوتن یک پروتیئن است که در غلات موجود است خصوصا گندم و در خمیر باعث کش آمدن و سفت شدن خمیر میشود. روش تولید آن به این صورت است. معمولا امروزه نشاسته. را از آرد گندم کامل تولید میکنند. به این صورت که اول آرد را خمیر میکنند مثل نانوایی بعد شروع میکنند روی خمیر آب میریزند خمیر را به هم میزنند تا آب نشاسته را بصورت محلول شیری رنگ شسته و در یک.مخزن جمع میشود البته از یک صافی رد میشود گلوتن بصورت خمیر کش مانند بالای صافی میماند نباید گلوتن قاطی نشاسته شود چون نشاسته را سفت میکند حال گلوتن جدا گانه جمع آوری و خشک میشود و دوتا مصرف عمده دارد. اول بعنوان پروتئن به خوراک دام واضافه میشود و دوم بعنوان صفت کننده به خمیر نان که از آرد آن از گندم آبی تولید شده باشد اضافه میکنند تا خمیر شفت و کش دار شود. محلول نشاسته هم بعد از گذراندن از دو نوع سانتریفوژ مخصوص که هم گلوتن باقیمانده. و هم پوسته گندم آرد را جدا میکند به حوضچه خواباندن هدایت میشد 8 ساعت باقی میماند و ته نشین میشود سپس آب آنکه حاوی نا خالصی است از بالا با پمپ مکیده میشود دوباره آب اضافه و مخلوط میشود و 8 ساعت میماند و باز آب آن با پمپ مکیده و دفع میشود و این عمل سه بار تکرار میشود تا ناخالصی ها کاملا جدا شد در بار سود نشاسته ته نشین شده به سانتریفوژ هدایت و جدا میشود و پس از خشک کردن به صورت پودر نشاسته در می آید. این پودر نشاسته چند مصرف دارد و یک مصرف عمده آن تبدیل. شربت غلیظ گلوکز است که دوستان گروه در آب نبات سازی و شکلات سازی استفاده میکنند. آنهم به این صورت است که نشاسته با آب مخلوط میشود. سپس دو روش دارد اول استفاده از اسید برای شکستن مولکولهای نشاسته به گلوکز دوم استفاده از آنزیم است روش اول قدیمی است و در ایران از این روش استفاده میکنند و شربت کلوکز کمی تار دیده میشود ولی روش آنزیم روش جدید است و چینی ها از این روش استفاده میکنند. به این دلیل گلوکز چینی مثل شیشه بیرنگ و شفاف است. پس از تبدیل محلول نشاسته به ملول گلوکز رنگ محلول گلوکز قرمز تیره میشود که ابتدا پودر کربن فعال به آن اضافه و 12 ساعت میخوابانند سپس با دستگاه فیلتر پرس آن را صاف و بعد با دستگاه های تحت خلأ آنرا تغلیظ میکنند.

واحد توليدي سبوس خرمن به مديريت آقاي جواد كبيري مباركي فعاليت خود را به صورت رسمي از سال 1395 در زمينه توليد انواع رشته غذايي آغاز نموده است.این کارگاه در سال 1395 (کارگاه تولیدی محصولات سبوس خرمن) را تأسیس نمود و در همان سال عملیات تولید رشته آش و پلوئی را بصورت کاملا سنتی تولید مینماید. اين واحد در آذربایجان شرقی شهرستان بناب قرار دارد و داراي پروانه ساخت،پروانه بهره برداری و پروانه كسب و برندتجاري و دارای مجوز از سازمان غذا و دارو دارد .

" کافی است یکبار امتحان کنید "
ما کجا هستیم
آذربایجان شرقی -شهرستان بناب - خیابان مطهری -کوی شهرداری-خیابان شهید کبیری مبارکی

تلفن تماس : ۰۴۱-۳۷۷۹۰۱۹۵
کد پستی : ۵۵۵۱۳۳۱۱۷۹
پست الکترونیکی : info@mskabiri.ir
ما در شبکه های اجتماعی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید و به دوستان خود معرفی نمایید

کلیه حقوق این وب سایت برای سبوس خرمن محفوظ میباشد

DESIGNED BY AZARIDEA ICT COMPANY