ثبت سفارش آنلاین

اطلاعاتی در مورد تولید رشته آش و پلوئی
محصولات سبوس خرمن | اطلاعاتی در مورد تولید رشته آش و پلوئی
تاریخ ثبت خبر / مقاله :
۱۳۹۸/۵/۲۸
توضیحات محصول :

شته آشی فرآورده ای است که از مخلوط کردن آرد گندم (آرد ستاره درجه یک)، آب و نمک پس از طی مراحل مختلف عمل آوری به وسیله دستگاه تولید و سپس خشک می گردد. رشته پلویی فرآورده ای است که از مخلوط کردن آرد گندم (آرد معمولی)، آب و نمک یا بدون نمک پس از طی مراحل مختلف عمل آوری به وسیله دستگاه به صورت رشته های نازک تر از رشته آشی تولید و سپس خشک و بو داده می شود. یادآوری: نمک برای بهبود کیفیت بافت، حالت ارتجاعی خمیر و چسبندگی به آن اضافه می گردد. رشته های ناهمگون و قطعات خمیر به رشته های به هم چسبیده، عصایی و قطعات خمیر خشک شده گفته می شود. رشته های شکسته به رشته هایی که طول آن ها کمتر از 3 سانتی متر باشد گفته می شود. سایر مواد: علاوه بر مواد اولیه اصلی ذکر شده می توان از گلوتن، آرد سویا، آرد بادام زمینی، اسید آسکوربیک و لسیتین نیز در تهیه رشته استفاده نمود. روش تولید یا فرآیند تولید رشته ی آشی و پلویی : برای تهیه رشته ابتدا مواد اولیه را به صورت خشک به خوبی مخلوط می نماید تا یکنواخت شود(به مدت 15 دقیقه). سپس به مخلوط آب اضافه می شود تا خمیر، شکل و قوام لازم را به دست آورد. در صورت لزوم، در این مرحله می توان برخی از مواد افزودنی را در محلول آب نمک حل کرد و به خمیر اضافه نمود. در فرآیند مخلوط کردن به دلیل اصطکاک زیاد، دمای توده خمیر افزایش می یابد که در صورت افزایش بیش از حد دما، ویژگی های شبکه گلوتن آسیب خواهد دید، لذا جهت جلوگیری از افزایش دما باید توده خمیر به نحو مناسب سرد شود. پس از به دست آمدن خمیر، آن را به مدت 15 دقیقه استراحت می دهند تا به اصطلاح جا بیفتد و یکنواخت شود. سپس مراحل شکل دهی، گرم خانه گذاری(خشک کردن)، خنک کردن(توسط جریان هوا)، برش دادن رشته ها و بسته بندی انجام می گردد. ویژگی های محصول نهایی شکل ظاهری: رشته ها باید تا حد امکان صاف، یکنواخت، به طول حداقل 15 سانتی متر و فاقد لک و مواد خارجی باشند. رنگ: رشته آشی باید سفید مایل به کرم و رشته پلویی باید قهوه ای روشن باشد. مزه و بو: رشته باید دارای مزه و بوی مخصوص به خود(آرد و خمیر) و فاقد مزه و بوی ترشیدگی، کپک زدگی، ماندگی و سایر بوهای غیرطبیعی باشد.

واحد توليدي سبوس خرمن به مديريت آقاي جواد كبيري مباركي فعاليت خود را به صورت رسمي از سال 1395 در زمينه توليد انواع رشته غذايي آغاز نموده است.این کارگاه در سال 1395 (کارگاه تولیدی محصولات سبوس خرمن) را تأسیس نمود و در همان سال عملیات تولید رشته آش و پلوئی را بصورت کاملا سنتی تولید مینماید. اين واحد در آذربایجان شرقی شهرستان بناب قرار دارد و داراي پروانه ساخت،پروانه بهره برداری و پروانه كسب و برندتجاري و دارای مجوز از سازمان غذا و دارو دارد .

" کافی است یکبار امتحان کنید "
ما کجا هستیم
آذربایجان شرقی -شهرستان بناب - خیابان مطهری -کوی شهرداری-خیابان شهید کبیری مبارکی

تلفن تماس : ۰۴۱-۳۷۷۹۰۱۹۵
کد پستی : ۵۵۵۱۳۳۱۱۷۹
پست الکترونیکی : info@mskabiri.ir
ما در شبکه های اجتماعی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید و به دوستان خود معرفی نمایید

کلیه حقوق این وب سایت برای سبوس خرمن محفوظ میباشد

DESIGNED BY AZARIDEA ICT COMPANY