رشته پلو یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است. رشته پلو را می توان غذای سنتی همدان تلقی کرد، هرچند که در سایر مناطق کشور هم پخت آن متداول است و طرفداران خاص خودش را دارد. این پلو یکی از پلوهای اصیل ایرانیست که اغلب خانواده ها در شب عید آن را میپزند و معتقداند که با پختن آن سر رشته کار بدست میآید شاید در قدیم تهیه رشته که باید بسیار ظریف باشد کار مشکلی بود ولی حالا رشته حاضر پلوئی در اغلب خواربار فروشیها آماده برای فروش است
ارزش غذایی رشته پلو برای یک نفر:
انرژی 536 کالری
کربوهیدرات 69٫5 گرم
پروتئین 18٫5گرم
چربی 19٫5گرم
واحد توليدي سبوس خرمن به مديريت آقاي جواد كبيري مباركي فعاليت خود را به صورت رسمي از سال 1395 در زمينه توليد انواع رشته غذايي آغاز نموده است.این کارگاه در سال 1395 (کارگاه تولیدی محصولات سبوس خرمن) را تأسیس نمود و در همان سال عملیات تولید رشته آش و پلوئی را بصورت کاملا سنتی تولید مینماید. اين واحد در آذربایجان شرقی شهرستان بناب قرار دارد و داراي پروانه ساخت،پروانه بهره برداری و پروانه كسب و برندتجاري و دارای مجوز از سازمان غذا و دارو دارد .